donderdag 9 november 2017

Brooddoos frozen

Betaal nooit meer teveel. Jij bepaalt hoe je betaalt! De lunchbox heeft genoeg ruimte om 4. De broodtrommel heeft genoeg ruimte om vier boterhammen mee te nemen. Daarnaast is de brooddoos.


Met deze brooddoos waken Anna en Elsa over jouw boterhammetjes terwijl jij de coolste avonturen beleeft.

Je drank kan in de leuke drinkfles! Set met een broodtrommel en een aluminium drinkfles van 5ml. Ideaal om mee te nemen naar school.


Klik en zie welke winkel de beste prijs voor brooddozen aanbied. Frozen lunchbox en aluminium drinkfles. Brooddoos van metaal met houten deksel die als snijplank kan dienen.


Anna, Elsa en Olaf houden een oogje in het zeil! Zoek je een originele lunchbox, schoolbeker of drinkfles?

Deze plastic lunchbox met plaatjes uit de bekende. Nu te koop bij Outletcompleet. Zweetbandjes winkel, voor zweetbandjes en veel meer. Vergelijk een ruim assortiment mode accessoires van de meest trendy shops vol goedkope aanbiedingen Bestel direct online! Deze populaire broodtrommel van Rosti Mepal is geschikt voor.


Bekijk alle producten van Mepal. Van broodtrommels en kampeerservies tot alles op het gebied van koken, bakken en bewaren! Een asortiment herbruikbare broodtrommels, lunchboxen, lunchzakjes voor onderweg. Broodtrommel, lunchbox, lunchzakje duurzaam en leuk hergebruiken.


Vind brooddoos op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Rosti mepal brooddoos en drinkfles disney frozen van het merk Rosti Mepal is beschikbaar bij Dreamland voor de prijs van €15. Kies voor variatie met de lunchbox van Mepal inclusief uitneembaar bentobakje.


De mogelijkheden voor een geweldige kinderlunch worden hierdoor bijna eindeloos. Dit gebruiksartikel houdt uw lunch lekker vers! Uw publiciteit wordt dagelijks gezien op deze praktische brooddoos.


Vervaardigd van stevige kunststof.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts