donderdag 30 november 2017

Bosch ecologixx 7 droogt niet

Voor 23:besteld = Morgen in huis! Elke maand tot €1- korting! Betaal nooit meer teveel. Bosch EcoLogixx tot goedkoper. En dan is de was nog klam.


Het geeft kwee korte piepjes en op het display staat.

Ongeveer jaar geleden kochten we bovengenoemde wasdroger. Sinds enige maanden droogt hij nauwelijks. Dwz het programma duurt uren en de was wordt niet droog. In dit voorbeeld een Ecologixx wasdroger en die droogt zeer slecht (uur) en dan is de was nog klam. Het gevolg kan dan echter wel zijn dat bepaalde onderdelen minder of niet meer.


Maak je wasdroger regelmatig schoon zodat het pluizenfilter en de warmtewisselaar niet. Droog de filters goed af voor. Info over bosch ecologixx 7. Het de grootste assortiment uit meer dan honderd shops.

Dingen waar je blij van wordt! Oorzaak van slecht drogen : de deurfilter(s) worden niet onder de kraan schoongespoel maar alleen met de hand ontdaan van stof en haren. Wasgoed na het drogen niet onmiddellijk strijken,.


Kun je het artikel dat je zoekt niet vinden? De wasdroger zit vol, maar er draait niks. Dat duidt op een duidelijk probleem. Dit probleem kan binnenin de wasdroger verschillende oorzaken hebben. Warmtepompdrogers zijn een nieuwe trend op het gebied van drogen.


Het product is niet meer op. Zowel in de winkelstraat als online is Blokker úw huishoudwinkel. Самая популярная социальная сеть Создайте профиль бесплатно!


Bekijk ons uitgebreide assortiment Bosch. Vulcapaciteit drogen kg katoen. Beide filters worden na iedere wasbeurt gereinigd en zitten dus meestal helemaal niet vol. Drogen duurt daarnaast extreem. Mijn droger werkt nu enkele dagen niet.


Volgens mij was de was toen wel droog. Het wasgoed wordt niet meer zo droog als voorheen, het blijft behoorlijk vochtig. De stripjes aan de binnenkant van de trommel.

Tijdens het drogen reinigt de condensor zichzelf tot wel vier keer. Daardoor hoeft u de condensor niet meer zelf schoon te maken. Dit zorgt ervoor dat de droger.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts