vrijdag 19 mei 2017

Tristar wk 3213

Gratis verzending vanaf €30! Groot assortiment online. Meld je aan voor de nieuwsbrief! Gebruik de Store Locator. Xenos website en profiteer! Voor 23:bestel is morgen thuis!

Bestel hier tuinartikelen online. Tristar barbecues tegen lage prijzen. Deze waterkoker is zeer eenvoudig te bedienen en voorzien van een droogkookbeveiliging. Online of in één van onze winkels. Eerlijke prijzen, zo betaal je nooit te veel!


De waterkoker is voorzien van een. Vergelijk de prijs van deze waterkoker bij alle bekende webshops en bekijk de specificaties en reviews op Knibble. Dansk, Deutsch, English, Espanôl, Français, Italiano, Nederlands, Norsk.

Het vermogen is 8watt. Bespaar tot wel via kiesproduct. Zowel in de winkelstraat als online is Blokker úw huishoudwinkel. L - Temperature control with light BR.


Zeer eenvoudig te bedienen waterkoker met een inhoud van ltr. Uitermate compact en zeer geschikt voor op de camping. Daarnaast is de aan en uit schakelaar voorzien van. Foto vergroten Omschrijving. Waterkoker met een droogkookbeveiliging en een aan- en uitschakelaar.


Dingen waar je blij van wordt! Betaal nooit meer teveel. Echter komt hij zeker niet zonder minpunten. View the user manual of this product directly and completely free. Wij hebben een zeer ruim en veelzijdig assortiment.


Of u nu opzoek bent naar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts