woensdag 31 mei 2017

Glazen snoeppot op voet

Snoeppotjes en weckpotjes. Bestel nú voordelig online! Uniek en origineel design, deze zomer nóg betaalbaarder. Zowel in de winkelstraat als online is Blokker úw huishoudwinkel. Ontdek onze unieke collectie.


Voor 23:bestel is morgen thuis!

Groot assortiment van klein tot groot. Voorraadpot koekjespot op voet glas met deksel rond. De voorraadpot is gemaakt van glas. De pot heeft een doorsnede van 9cm en is maar liefst 42cm lang. Klik op de gerelateerde producten als de afbeelding in de buurt komt van wat u zoekt.


Op iedere snoeppot kan uw eigen logo komen te staan. Standaard bedrukken we direct op het glas dmv glasinkt. Indien gewenst kunnen we ook met een stickerbedrukking. Info over glazen vaas op voet.

Resultaten van zoekmachines! Feestelijk bewerkte glazen snoeppot op korte versierde voet met op het deksel een puntvormige greep. Het oppervlak is verdeeld in heel veel vlakjes die in het.


Gebruik deze wijn en waterglazen zonder voet tijdens een chique diner. Goed voor de dag komen op je feestje kan met de mooie glazen van Xenos. Vind snoeppot glas op Marktplaats. De coupe of tazza staat op een zware facet geslepen stam, waaronder. Самая популярная социальная сеть Создайте профиль бесплатно!


Vind glazen snoeppot op Marktplaats. Kijk ook eens bij mijn andere advertenties. Geweldig op een candy bar, sweet table of als decoratie. Zet meerdere snoeppotten bij.


Glazen pot op voet Sweet Amsterdam. Bonbonnière op voet glas van CosyTrendy die heel goed past op een modieuze salontafel. Mooie glazen voorraadpot op voet. De pot is handgeblazen en staat stabiel op zijn plek. Zo kun je het in de keuken gebruiken.


Bedrukte snoeppotten met de laagste prijsgarantie!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts