maandag 31 oktober 2016

Schaats slijpsteen

Alle merken voor de laagste prijs. Altijd de beste deal voor jou. Shop direct online op beslist. Keus uit veel merken voor slijp. Voordelige Schaatsen van Nijdam.


Slijpstenen voor het schaatsen zorgen ervoor dat de schaatsen weer in topconditie komen.

Te gebruiken op de schaatsslijptafel om schaatsen na het slijpen licht en. De cleaner lost het vuil uit de slijpsteen op en voorkomt tevens dat er geen roestige. De VERKOOP TOPPER van afgelopen schaats seizoen. Diaprof Plus (Slijpmaterialen incl. tafels) Uw Diaprof Plus bij De Bierkaai.


Verbeterde versie van de bekende Diaprof serie. Deze schaats slijpsteen. DMT Diamant slijp steen W8NB - EF - H. Hardcoat voor langere levensduur en nog scherpere schaatsen !

Dit jaar ben ik begonnen met het slijpen van mijn schaatsen met een slijptafel (Joho pro) die ik gebruikt gekocht heb. Ik ben er eigenlijk heel erg. De Foss slijpsteen is een bekende slijpsteen in de schaatswereld van uitstekende kwaliteit. De steen heeft verschillende kanten. Laat de steen niet dichtslippen en houdt hem goed schoon.


Zie FOSS slijpsteen cleaner en Viking slijpkorrels. Nu je ijzers precies gelijk zijn ingespannen in de slijptafel kun je overgaan tot het slijpen van de schaatsen. Hiervoor gebruik je de slijpsteen. Kampioenen slijpen met DMT schaatsslijpstenen.


Grootste aanbod schaatsen. Ik kies simpelweg voor deze stenen omdat. Blijf als exclusive member op de hoogte van de laatste trends, nieuwste producten en kortingsacties via onze nieuwsbrief.


Om plezierig te kunnen schaatsen is het van belang dat het materiaal in orde is. Schaatsenrijders zijn over het algemeen zuinig en trots op hun materiaal. Schaatsen kopen in Groningen doe je bij de schaatsspecialist Oosterhaven in Groningen.


Wij leveren alle populaire schaatsmerken zoals Evo, Viking, Zandstra en Maple.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts