vrijdag 14 oktober 2016

Hopside down bierglas

Meer dan elektronische gadgets! Alle soorten, voor de laagste prijs. Het Hopside Down glas is niet zomaar een bierglas. In het drinkglas is op een kunstige manier een bierflesje gemaakt.


En niet gewoon met de hals naar boven, maar met. Dankzij dit fantastische bierglas zal iedereen versteld staan wanneer jij drinkt.

Is het nou een bierflesje of een bierglas ? Dit gekke bierglas Hopside Down lijkt wel op een omgedraaide bierfles. Dat is ook de bedoeling van dit originele cadeau-idee voor bierliefhebbers! Het koord is één geheel met de vaas.


Het bierglas Hopside Down met ingebouwd optisch speciaal effect! De Hopside Down is een omgekeerde flessenhals, die in het bierglas zit! Dubbelwandig je koele biertje drinken!


Op het eerste gezicht lijkt dit glas een normaal bierglas.

Aan de binnenkant van het glas zit de vorm. Elektronische gadgets vanaf €25. De meeste mannen drinken graag hun bier uit een flesje maar daar zijn de vrouwen het vaak niet mee eens. Alleen gerelateerde resultaten gevonden. Fred Hopside Down - Bierfles Beker.


Controleer de spelling van je. Vind de beste selectie hopside down bierglas fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit hopside down bierglas voor de dutch luidspreker markt bij. Eiswürfel Glas Herstellung München - Eisglas, das Glas aus Eis vom Eiswürfelwerk München - Duration: 3:25. Find great deals on eBay for Hopside Down Beer Glass in Drinking Glassware. Vandaag bestel vandaag verstuurd!


Bierglas - Hopside Down - Fred. Hopside Down : Drink je met de Hopside Down nou bier uit een bierglas of uit een flesje? Eigenlijk drink je gewoon uit allebei en het is ook nog eens gemaakt van extra.


Fredto glug his beer right from the bottle, but Mrs. So Fred went out and did something about it - he created this bottle-in-a-glass as an. Schenk hem vol en geniet!


Specificaties Handgeblazen glas.

Klik en zie welke winkel de beste prijs voor bierglazen aanbied. Vergelijk goedkope, leuke woonaccessoires van de beste merken in alle hippe stijlen Bekijk aanbiedingen en bestel online voor de laagste prijs!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts