vrijdag 1 juli 2016

Pools serviesgoed

Vind jouw Servies in onze unieke collectie. Voor 23:bestel is morgen thuis! Ruime keuze serviesgoed op beslist. Vergelijk hier alle aanbiedingen. Dé shop voor het traditioneel Bunzlau Aardewerk.


Origineel, duurzaam, decoratief praktisch aardewerk om zelf samen te stellen.

De grootste Webshop voor al uw Bunzlau servies! Info over pools serviesgoed. Resultaten van zoekmachines! Heel veel dames, en ja zelfs heren, zijn verknocht aan dit schitterende handgemaakte serviesgoed uit Polen.


Het Poolse servies uit Bunzlau was erg gewild en vond daardoor zijn weg door heel Europa en nu ook steeds populairder buiten Europa. Hierdoor krijgt het serviesgoed de. Bunzlau Castle Farmers Mug of Boerenmok in het decor Ivy.


Vind pools aardewerk op Marktplaats.

Eventuele verzendkosten voor de koper. Ik verstuur alleen met post. Je zocht naar: pools porselein! Etsy geeft een thuis aan duizenden handgemaakte,. Bekijk onze uitgebreide collectie Servies.


Pools aardewerk uit Boleslawiec voormalig stad Bunzlau Deze geweldig mooie grote taartplateau om taart te serveren, maar ook om tappas op te zetten enz. Poldergoed verkoopt Pools Aardewerk. Dit servies wordt met de handgemaakt en bestempeld in Polen. In de plaats Boleslawiec dit is de voormalige plaats Bunzlau. Mix en match je serviesgoed en ga voor een vrolijke, bonte kleurige tafel.


Of hou het juist strak off-white of stijlvol spierwit. Webwinkel Pools Kristal Kristal. Het mondgeblazen kristal dat u in deze rubriek vindt, is afkomstig van kristalfabriek Julia. Wij importeren dit zelf uit Polen. Stijlvol serviesgoed van een hoogwaardige kwaliteit porselein.


U herkent het originele serviesgoed aan de blauwe sticker.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts