maandag 18 juli 2016

Houten plank graveren

Bespaar Tot Op Graveren. Bekijk de beste aanbieding! Wij graveren jouw tekst, naam of logo op een plank. Wij maken ook jouw ontwerp of maak een keuze uit een van onze templates. Levering max werkdagen.


Gegraveerde houten snijplanken.

Een snijplank laten graveren Een uniek cadeau, of relatiegeschenk: een kaasplank, broodplank, tapasplank, snijplank of houten bor met jouw logo of wens er in. Voor een écht persoonlijk cadeau kunt je een houten snijplank graveren met een ontwerp dat je zelf eenvoudig maakt via de personalizer in onze webshop. Tapasplanken graveren of kaasplankjes graveren ,. Bij XLplank kun je jouw plank nog persoonlijker maken door een logo of tekst in te laten graveren. Serveer jouw gerecht op een houten plank in plaats van een bord.


Deze plank kan ook als broodplank en voor groente en fruit gebruikt worden,. Mooi voor aan de wand bij de wasmachine. Houten gevonden sokken plank laser graveren. Zorg goed voor je snijplank.

De houten planken zijn een echt natuurproduct en zoals je weet laat de natuur zich niet temmen. De planken zijn gemaakt van de beste. Helaas is GraverenInHout. Bent u op zoek naar een mooie, persoonlijk gegraveerde plank voor een kado of speciale gelegenheid? Altijd De Laagste Prijzen.


Diverse soorten serveerplank van hout en steen voor het gezellig presenteren van hapjes. Graveren op hout van je naam of logo, bij Spullengraveren zijn wij gespecialiseerd in het graveren van hout. Op broodplanken, snijplanken, wijnkistjes enz.


Een orgineel, persoonlijk en uniek kado. Bij ons is het mogelijk om een door uzelf gekozen tekst in uw houten snijplank te laten graveren. Bijvoorbeeld wanneer u een origineel cadeau aan iemand wilt geven.


Mooie houten plank 'boomschijf' met een lengte van ongeveer tot 45cm. Snijplank in 1 hardhout beuk. Het graveren , laseren of branden in eiken, populier, berken, beuken of vuren planken of ander hout uit de natuur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts