maandag 2 november 2015

Verzilverde onderzetters

Krasvast en hittebestendig. Bestel direct bij smartphoto! Gratis verzending vanaf €30! Zowel in de winkelstraat als online is Blokker úw huishoudwinkel.


Laat de flessenbakken en onderzetters graveren met naam, datum of logo!

Graveur dagelijks aanwezig. Te koop zilveren en verzilverde lepeltjes, vorkjes etc. Lepeltje met opschrift prins constantijn en één met prins johan. Prijs: euro ophalen in blerick of boxmeer versturen met de post is mogelijk, eventuele kosten zijn voor de koper.


Klik en zie welke winkel de beste prijs voor onderzetters aanbied. Vintage set van glazen en zilver onderzetters , gemaakt door Leonard. Ze zijn verzilverd en Pools heel mooi.


Mooi en handig als onderzetter voor een fles wijn.

Onderzetters koop je eenvoudig online bij bol. Jij bepaalt hoe je betaalt! Bespaar tot wel via kiesproduct. Vind de beste selectie zilveren onderzetters fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit zilveren onderzetters voor. Gebruikt maar in goede staat.


Natuurlijk als onderzetter te gebruiken maar ook als petit four schaaltje. Set van zes verzilverde onderzetters voor uw glaasje. Wijnbak, wijnfles onderzetter verzilverd met gravure. Vele aanbiedingen bij bol.


Onuitwisbaar voor geschenk met gravure. Ruim aanbod verzilverde lijsten in verschillende soorten en maten uitgevoerd. Verzilverde fotolijst voor een chique uitstraling van uw foto.


Nu korting en GRATIS. Alles voor een mooi gedekte tafel, losse serviesdelen van porselein, glas serviezen en bestekken en verzilverde tafeldecoratie, vazen en wijnkoelers. Bezorgd wanneer jij wilt!


Het blad is mooi gepointilleerd.

Dit is een mooi 1e gehalte zilveren onderzetter voor een wijnfles. Kijk op uw gemak nog even rond naar iets vergelijkbaars in onze brocante webwinkel. Of informeer gerust naar een soortgelijk product. Klassiek verzilverd toastrekje in Franse stijl, voor stukken toast.


Het rekje staat op bolpootjes en heeft een draagring aan de bovenzijde. Glazen met verzilverde onderzetters art nouveau bruin glas hoogte cm. Artikel: onderzetters Fabrikant: Pimpernel Serie: A history of golf Materiaal: Onderzijde is voorzien van kurk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts