maandag 9 november 2015

Intermezzo glazen

Uniek en origineel design, deze zomer nóg betaalbaarder. Ontdek onze unieke collectie. Voor 23:bestel is morgen thuis!


Vergelijk goedkope, leuke woonaccessoires van de beste merken in alle hippe stijlen Bekijk aanbiedingen en bestel online voor de laagste prijs! Info over intermezzo glazen.

Resultaten van zoekmachines! Wij bieden u het gehele serviesbestekenglazen assortiment aan voor uiteraard de. Klein dubbelwandig glas voor thee of koffie. Dit artikel is bestelbaar vanaf stuks.


Helaas hebben wij niets gevonden voor intermezzo porselein servies Misschien kunnen wij je helpen met de volgende producten? Er is een fout opgetreden bij de. Ook verkrijgbaar per stuks.


Mooie glazen dragen bij aan de sfeer.

Daarnaast moeten glazen vooral praktisch en duurzaam zijn en zorgen dat de geserveerde drank optimaal tot z. Dé leverancier van alle horeca glazen , horeca benodigdheden en horeca servies. Momenteel bezit de New Wave group zowel het bedrijf Kosta Boda als de welbekende Orrefors fabrieken die traditioneler glas produceren. Vandaar de overkoepelende naam. In ons ruime assortiment vindt u de mooiste merken en een grote collectie kopjes en glazen voor op tafel. Glazen serres winnen snel aan terrein.


Met een zonverwarmde glazen serre kunt u in elk seizoen “buiten” genieten. U bespaart direct op uw stookkosten omdat de. Kunststof dienblad met antislipoppervlak. Bijzonder licht en zeer eenvoudig schoon te maken. Niet geschikt voor de afwasmachine.


Intermezzo borrelglaasje cl bedrukt met uw logo vanaf € 51. Shop originele glazen , nu nóg goedkoper tijdens de zomersale op Made. Met de hand wassen aanbevolen. Wine Tasting Glas Bouquet Ø 11. Snelle en zorgvuldige levering in Nederland binnen 3-werkdagen vanuit voorraad.


De voordelen van deze dubbelwandige glazen zijn dat je thee of koffie lang warm blijft en dat jij je handen niet verbrandt.

Tegelijkertijd houdt het glas je koude. Gratis dezelfde dag bezorging in Amsterdam - Ook bezorging in Nederland. Onze website is niet geoptimaliseerd voor uw browser. Voor de beste gebruikerservaring adviseren wij u een andere browser(versie) te installeren.


Makro - Partner voor ondernemend Nederland. De voordelige groothandel met het meest complete productassortiment. Foo non-foo gastro en office supplies. Hef dit mooie champagneglas van Xenos.


Snel en eenvoudig porseleinen servies kopen bij horeca groothandel J. Van porseleinen borden, kopjes en schalen tot tafelbestek en glaswerk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts