dinsdag 27 oktober 2015

Magnetron condensator

Magnetrons van alle merken op beslist. Altijd de beste deal voor jou. Shop direct online op beslist. Alle merken voor de laagste prijs. Het grootste online winkelcentrum.

Bestel de nieuwste magnetrons bij OTTO. Scherp geprijsd witgoed online! Jij bepaalt hoe je betaalt! Als deze stuk is, hoeft u niet meteen de hele magnetron weg te. Onze (combi) magnetron deed het van het ene op het andere moment niet meer.


Er stond weliswaar een metalen rooster in, maar dat moet toch kunnen bij een combi? Ik heb een kapotte magnetron waarvan de 10A zekering is doorgebrand. Nu schijnt de condensator of de diode de onderdelen zijn die meest kapot gaan.

Als u meer wilt weten, opmerking hebt of op zoek bent naar artikelen die niet op de site staan, vul dan dit formulier in en wij nemen zo snel. Hoi, Ik wil even een beetje rommelen in een magnetron oven en nu zie ik binnenin staan als waarschuwing om de condensator te ontladen voor eraan te werken. Vind de beste selectie MAGNETRON CONDENSATOREN fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit MAGNETRON CONDENSATOREN voor de dutch luidspreker markt bij.


Zodra deze helft van de sinus over zijn topwaarde is geweest, ontlaadt de condensator zich weer. Betaal nooit meer teveel. Bicai voorhoogspanningscondensator. Henan xinhang magnetron technologie CO,. LTDbelangrijkste producten inclusief magnetron.


Een vriend vroeg mn hulp bij zijn defekte magnetron. De condensator kun je met een multimeter testen naar aarde moet oneindig hoog zijn,. Condensator online kopen.


Bouw je zelf een nieuwe schakeling met. Witgoed gemakkelijk online besteld en thuisbezorgd. Klik en zie welke winkel de beste prijs voor condensatoren aanbied. Moderne condensatoren zijn niet meer weg te denken in hedendaagse elektronische schakelingen.


Groothandel microwave oven capacitor uit Goedkope microwave oven capacitor Loten, Koop van Betrouwbare microwave oven capacitor Groothandelaars.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts