donderdag 1 oktober 2015

Leatherman schaar

Schaar voor de professional. Het Grootste Outdoor assortiment van NL. Daarnaast gebruik je de tool net zo makkelijk als je gaat vissen, kamperen of.


Natuurlijk heeft iedere hulpverlener een schaar in zijn uitrusting. Productomschrijving door messenshop.

Leatherman Raptor schaar. De alleskunner voor de hulpverlener. Met en productgarantie van 25. Free Shipping on all orders over $50. Gratis verzending vanaf €50! Betaal nooit meer teveel.


Deze hulpverleningsschaar is zeer robuust uitgevoerd en kan tegen.

Get yours today and be prepared for any trip into the wild. Officiële Nederlandse distributeur van de originele Amerikaanse multi-tools. Wij durven te beweren dat iedere hulpverlener de Raptor bij zich zou. Een priem en een schaar mogen uiteraard ook niet. Op zoek naar sportartikelen online Bekijk het ruime assortiment fitnessapparaten, kampeerartikelen e. Naast een schaar behoren een liniaal, riemsnijder.


Een Amerikaans-degelijke multitool met een roestvrijstalen schaar , riem- en ringsnijder en meer. De leatherman Micra is een compacte multitool die zeer populair is bij vissers en hobbisten. Een betere veer schaar op dit formaat vindt u niet! Gaan erg lang mee en de kwaliteit is top.


Licht van gewicht en een. Het mes en de schaar kunnen met een hand geopend worden (zonder de tool open te plooien). Sleutelringetje zit eraan. Bestel eenvoudig online bij Bever! Handig voor aan de sleutelbos !

Ideaal voor op de ambulance of ander medisch personeel! Messen, scharen en multitools 1artikelen gevonden. Klik op onderstaande link! Deze schaar heeft me al meerdere malen bewezen dat zelfs door lederen motorkledij knippen.


De gereedschapshouder, twee mesklingen en een extrasterke schaar zijn eenvoudig van buitenaf uitklapbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts