dinsdag 14 juli 2015

Brood snijplank

Vergelijk hier alle aanbiedingen. Altijd de beste deal voor jou. Keukengerei goedkoop online. Welkom bij Brood en Plank.


In Fryslân worden nog op ambachtelijke wijze de meest geweldige snijplanken en hakblokken gemaakt.

Zelf noem ik ze “Presentatieplanken”. Handige dubbelzijdige brood snijplank van Coninx. Gemaakt uit PP kunststof. Kleur : WitAfmetingen : 2x 3x. Broodsnijplank Rubberwood met opvangbak van het merk CosyTrendy.


Snij je versgebakken broodjes op deze houten broodsnijplank uit bamboe. Op-en-top ecologisch en ultra praktisch dankzij het. Laat het door ons graveren!

In elke keuken is minstens één snijplank nodig. Snijplanken voor iedere keuken. En ons aanbod van plastic en houten snijplanken past bij uiteenlopende keukenstijlen. Essenhouten stokbrood snijplank met uitneembare kruimelopvang en anti-slip voetjes.


Vind de beste selectie brood snijplank fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit brood snijplank voor de dutch luidspreker markt bij alibaba. Bezoek onze winkel in Roosendaal of. Betaal nooit meer teveel.


Deze praktische brood snijplank is door het simplistische design ideaal voor het snijden van verscheidene broden om uw gasten te kunnen voorzien tijdens het evenement. De tweedelige Zassenhaus broodsnijplank is gemaakt van rubberhout en bestaat uit een houten opvangbak met een rasterinzet. Als u een account bij ons heeft, logt u dan alstublieft in. Stokbrood snijplank robuust, tekst Dank u voor dit dagelijk brood.


Een prachtige snijplank , een brood , boterhammen en een tomaat kunnen door middel van het houten mes door midden worden gesneden. Een ideale aanvulling op al je. U besteld deze direct online in onze webshop. Hierdoor heb je geen last meer van rondslingerende broodkruimels!


Product informatie: - Merk.

De Epicurean broodsnijplank is rechthoekig en aan één zijde voorzien van groeven, andere zijde is vlak. De broodsnijplank is aan beide kanten te gebruiken. Unieke broodsnijplank van olijfhout.


Exclusief houten dienblad met saprand. Kleine houten kaasplank - cm. Extreem lange snijplank ca.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts