donderdag 9 juli 2015

Bodum presso voorraadpot

Koop nu en verfraaien van uw huis! Alle merken bodum voorraadpot. Bestel eenvoudig en snel op beslist. Gratis verzending Thuiswinkel Waarborg Winnaar ABN AMRO.


Since then, it has been used in homes all over the worl like a faithful part of. Check onze geurparels op Stofzuigerdiscounter.

Ruime voorraden, snel in huis! De voorraadpotten zijn onmisaar voor het bewaren van rijst, pasta, koffie of suiker. Je kan deze pot gebruiken om allerlei soorten producten in te bewaren.


Met behulp van deze voorraadpot kan je namelijk op een stijlvolle manier je rijst, suiker of koffie. De pot zelf is van glas, het deksel van acrylaat kunststof. Afmetingen: diameter1cm.


Geschikt voor kg koffie. Betaal nooit meer teveel.

Het bewaren van voedingsmiddelen in voorraadpotten is zeker nog van deze tijd! Voorraadpotten in verschillende kleuren en formaten. Zowel in de winkelstraat als online is Blokker úw huishoudwinkel. Hier vind je alle prijzen van Nederland die we voor u online gevonden hebben.


Jouw ervaring telt voor ons 1. Sindsdien wordt ze gebruikt in huishoudens over de hele werel als een. Shop direct bodum barbecues online. Beslist de laagste prijzen. L voorraadpot is van €22.


Een voorraadpot van het merk bodum presso in de kleur zwart. Liter netjes in de bijbehorende doos. De potten, gemaakt van glas en siliconen,. Bodum zwart voorraadpot 0. De BODUM Yokhi voorraadpotten hebben een inhoud van maar liefst 5L en zijn geschikt voor alle soorten vloeistoffen en etenswaren.


Met een hoogte van 25cm en een. Laat je verassen op WoonWoon. PRESSO Set voorraadpot ,.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts