maandag 13 april 2015

Twister aardappel

Professionele Horeca Apparatuur. XXL Korting - va 24uur Levertijd! Aanbevolen door Koninklijke Horeca Nederland! Laat je inspireren door onze Twister collectie. Eerst passen, achteraf betalen!

Bovendien staan ze in een handomdraai op tafel. Een aardappel twister , ook wel bekend als de potato tornado, aardappel spiraal of spirello is een gefrituurde en als een spiraal gedraaide aardappel op een stokje. Vind aardappel twister op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.


Een keer wat nieuws met aardappelen doen? Potato Twister Aardappel Spiraalsnijder. Met de Party Aardappel Twister van Noviplast maakt u in een handomdraai zelf die bekende spiraalvorming aardappelsnack.


De afgelopen zomer heb ik hier een fortuin aan uitgegeven.

Mmmmm, deze heerlijke knapperige aardappel twisters zijn leuk als borrelhapje met een lekker dipsausje of lekker om bij een stukje vlees te serveren. Info over aardappel twister zelf maken. Resultaten van zoekmachines!


Bij de Horeca Apparatuur Koning. Van aardappel wordt er chips gemaakt, maar zo’n zak is vrij ongezond maar wel erg lekker. Aardappel twisters zijn een lekkere variant, zien er feestelijk uit en. Chiptwister Een verse en gezonde en snack. Deze twister doet het niet alleen goed op festivals, maar jij kunt hem ook prima serveren als je visite krijgt!


De lekkerste chips aardappel twister van Nederland. Koop Twister Aardappel van Betrouwbare Chinese Twister Aardappel leveranciers. Vind de beste selectie twister aardappel fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit twister aardappel voor de dutch luidspreker markt bij alibaba. Rozemarijn , smokey BBQ , paprika poeder , zout , Cayenne poeder enzovoort. Vind de beste selectie aardappel twister snijder fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit aardappel twister snijder voor de dutch luidspreker markt.


Zet het mesje op de aardappel en draai er een spiraal van. Rijg deze spiralen op een stokje. Bestrijk de aardappelen met koffielepel olie per twister.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts