woensdag 8 april 2015

Keykeg koppeling

Koppeling bestel je in onze webshop. In diverse merken verkrijgbaar! Bakker voor uw Tuingereedschap, Kunstplanten, Tuinaccessoires en meer!


De Kegs bieden de beste bescherming van uw bier, wijn, cider, cocktails en koffie! Drievlaks koppeling voor bierfust Bierfustkoppeling van Lindr G-type geschikt voor bierfusten met een drievlaks aansluiting.

De aansluitingen op de drievlaks. Verder is iedere KeyKeg-koppeling voorzien van een speciale veiligheidsklep om te hoge drukken tijdens het tappen te voorkomen. Iedere KeyKeg-koppeling is uitgerust met een speciaal ontworpen veiligheidsklep die te hoge drukken tijdens het tappen voorkomt. Uit Voorraad Leverbaar Veilig Betalen Met Ideal Bestel Direct Online!


Deze KeyKegs worden tijdens productie getest tot bar. Verder is de KeyKeg-koppeling als enige systeem wereldwijd uitgerust met een speciale veiligheidsklep. Order your KeyKegs and related products here online.

KeyKeg the innovative, leading one-way keg. Vergroot uw tuinierplezier met de Tuinaccessoires van Bakker. Als er ook maar iets meer druk op komt dan gepland dan knallen de koppelingen.


KEYKEG : Verhuur extra bierfust koppeling voor speciale KEYKEG kunststof bierfusten. De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Wellicht kunnen onderstaande advertenties je verder helpen. De KeyKeg-koppeling is aan te sluiten op de meest gangbare tapsystemen, waardoor omschakelen van het gebruik van stalen fusten voor zowel de producent als de.


Keykeg bierfustkoppeling. In het eerste dropdown menu kun je aangeven of je slangen en John Guest koppelingen wilt om uit of uit bierfusten te tappen. Daarnaast is het exact aantal geserveerde glazen in kaart te brengen door koppeling met een tap.


Complete your Lindr Pygmy beer cooler. You can complete your Linder Pygmy as you wish. Bestellingen in die periode worden na onze vakantie verzonden. In geval van spoed kunt u ons.


Switch koppeling sankey korf snel koppeling spoelkop sankey-s werkt in combinatie met het switch basis station. Na het proces van het zelfbouwen van een tapinstallatie is het aangebroken om hem te testen ^_^ (het zou een tijd worden), en heb een L fustje bestel en aangesloten.

Bij de bieren staat aangegeven welke koppeling je voor het bier kunt gebruiken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts