dinsdag 3 maart 2015

Lege blikken bestellen

Van toiletbril tot douchegordijn. Bestel het online bij Xenos! Geef je creativiteit de vrije loop. In de webshop van Lege Blikken kan iedereen snel en eenvoudig online blikken bestellen. Ons assortiment varieert van conserven-, verf-, opberg- en snoepblikken.


Dé blikkenspecialist van Nederland.

Wij hebben blikken in alle soorten en maten die wij kunnen bedrukken en vullen. Een origineel en tijdloos relatiegeschenk! Een ledig verfblik online bestellen ? Klik hier en bestel vandaag een leeg verfblik online.


Lege verfblikken bestellen vanaf 125ML tot en met liter! Info over lege blikken kopen. Resultaten van zoekmachines! Hier vind je alle verfblikken die je bij ons online kunt bestellen.

Natuurlijk is het ook mogelijk om een offerte op te vragen of telefonisch contact. Op zoek naar lege verfblikken? Als leverancier van blikverpakkingen en sluitingen beschikken we over een gevarieerd assortiment blikken.


Wij bieden de lege blikken aan in maten: 5ml, liter en liter. Kortom deze blikken zijn overal inzetbaar en uitstekend geschikt om veel. Lege blikken hebben zoveel mogelijkheden wat betreft zelfmaakideetjes dat er na dit artikel nog velen zullen volgen. Winkelwagen Product Producten ( leeg ). Vierkante blikken dozen met opening aan de voorzijde.


Leuk dat je geïnteresseerd bent in onze blikken ! Heb je een blik nodig met specifieke afmetingen? Nog een met lege blikken en een met volle bespeelde. Voor 15:uur besteld ,. Ophalen in amsterdam en als je alle drie de partijen wilt valt er te onderhandelen.


Cilindrische verfblikken met deksel. De blikken zijn voorzien van een hengsel en zijn nestbaar. Op werkdagen voor 17:besteld ,. Verzamel deze lege blikken , week het papier eraf en geef ze een nieuwe functie.

Een blik knakworsten, soep of vruchtjes leeggegeten? Abonneren Flair los bestellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts