woensdag 4 maart 2015

Kaasplank met stolp

Presenteer je kaas op een stijvolle kaasplank. Bekijk het aanbod en bestel! Kaasplanken Uit Voorraad Leverbaar. Besteld = Morgen Al Thuis! Grote collectie kaasplankjes vind je hier!

Een hygiënische oplossing voor de. Handige kaasplank van Point-Virgule met stolp (diameter 30cm). Hiermee kan je de kaas mooi presenteren op tafel en. Een echte kaasplank met stolp in de vorm van een echt kaasblok!


FROMAGE kaasplank van SP - Rond 40cm. Deze 5-delige kaasplank set van bamboe bestaat uit een bamboe kaasplankje met een magneetstrip waar de verschillende RVS. Met deze handige kaasplank met stolp presenteer je de kaas stijlvol op tafel en kan je die nadien gemakkelijk bewaren in de koelkast.

Door te kiezen voor bamboe kies. Serveer heerlijke kaasjes met deze ronde kaasplank met stolp. De plank, gemaakt van acaciahout, heeft een diameter van cm. Op de kaasplank staat Cheese, maar je.


Kies nu voor een kaasplank met logo, kaasplank graveren met iets anders of gewoon een kaasplank kopen! Deze gracieuze eikenhouten kaasplank plus passende stolp staat goed in ieder huishouden. De kaasplank met stolp is uiterst geschikt om kaas langer te bewaren. De Zassenhaus kaasstolp is van glas en heeft een klassiek ronde koepelvorm.


De houten plank is voorzien van een gleuf waar de stolp in rust. Het Friends Board XL van Boska: gezelligheid van de bovenste plank. Een authentieke eikenhouten kaasplank. Lees er alles over op de website. Klik en zie welke winkel de beste prijs voor kaasplanken aanbied.


Een prachtige kaaskruller met stolp van beukenhout inclusief een Tete de moine kaas. Van ronde en rechthoekige kaasplanken tot aan een kaasplank met stolp. Daarnaast kun je kiezen uit diverse klassieke, houten kaasplanken ,.

Veilig achteraf betalen betaal tot dagen na aankoop. Description Boska life kaasplank m. In onze kaaswinkel kunt een breed aanbod van Tête de Moine kaas en Tête de Moine kaaskrullers vinden. Met een kaaskruller kunt heerlijke kaas roosjes maken van.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts