maandag 5 augustus 2019

Frisse smoothie

Heb je het heet en zoek je verkoeling? Probeer dan dit recept en je bent binnen een mum van tijd afgekoeld! Een ijskoude smoothie van zoete peer en frisse munt, ook heerlijk als dessert na een bbq! Je hebt even wat peren nodig (per persoon), vraag iemand om mee te.


Maak je regelmatig smoothies en ben je op zoek naar een verfrissend recept?

Simpel te maken en heerlijk fris ! Deze lekkere fruit smoothies kun je. Op zoek naar een lekker smoothie recept? Deze banaan smoothie met citroen en kokoswater is heerlijk fris ! Een frisse smoothie maken - Eenvoudig, snel en super lekker. Bekijk hier onze recepten!


Komen je vrienden langs, of komt de buurvrouw even aanwaaien? De smoothie biedt altijd een uitkomst.

Even wat verse ingrediënten in je blender, een minuutje draaien. Smoothie recepten zijn makkelijk en erg gezon ze zijn lekker voorbij de lunch of als tussendoor. Ik geef je twee keer een gezond recept voor een ontbijt smoothie. De ene bevat veel eiwit, perfect voor je spieren. De ander is veganistisch.


In dit artikel ontdek je alle gezondheidsvoordelen van groene smoothies. Samen met heerlijke recepten, tips en waarschuwing (lees verder). Deze frisse smoothie met watermeloen en komkommer heb je zo gemaakt en is niet alleen erg lekker maar ook nog eens gezond.


De lekkerste smoothies maak je heel makkelijk zelf. Voor ontbijt, lunch of als tussendoortje. Met zo’n glas vol vitamines kun je er weer tegenaan! Een smoothiebar staat voor gegarandeerd succes bij iedere doelgroep! Inspiratie nodig voor een frisse smoothie ? Gebruik dan dit recept met watermeloen, limoen en munt.


Verse ananas is het hele jaar verkrijgbaar! Mocht u het niet in huis hebben dan kunt u ook ananas uit blik gebruiken.

Deze smoothie is lekker fris en vetarm omdat de. Met dit warme weer heb ik vooral behoefte aan veel vocht, liefst gewoon water. Of producten waar veel vocht in zit, zoals komkommer en vers fruit. Wil je een goede kickstart elke morgen? Een heerlijke, makkelijke, snelle en gezonde groene smoothie.


Vol met de juiste mineralen en vitaminen. Als het lente wordt, heb ik gelijk zin in ander eten en drinken. Ook al is het misschien nog koud buiten, deze frisse grapefruit smoothie gaat er zeker in! Een nieuw jaar betekent goede voornemens, nieuwe kansen en een frisse start.


Hoe kouder deze smoothie hoe beter!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts