dinsdag 16 juli 2019

Verzilverd glas

Ontdek onze unieke collectie. Voor 23:bestel is morgen thuis! Met meer dan 6glassoorten en verschillende folies op voorraad en kunnen wij meer dan 10. Bekijk hier onze producten. Zilveren spiegels in blank glas.


Een spiegel bestaat uit normaal floatglas dat verzilverd is.

Deze verzilvering wordt tot stand gebracht door een zilverlaag vlak aan de achterzijde van het glas aan. Verzilverd glas , spiegels. Het fabricageproces waarbij op glas een zilverlaag wordt aangebracht die beelden moet reflecteren heet verzilvering, verzilverd glas is beter bekend als spiegel. Beter bekend als spiegelglas.


Het is glas dat aan één kant is voorzien van een zilverlaag. Dit zorgt voor het bekende spiegeleffect. Glas met op een van de zijden een zilverlaag die wordt afgedekt met een beschermende coating.


Spiegels geven meer diepte en gevoel van ruimte.

Het normale Float glas heeft door het gehalte aan ijzeroxide die het zand bevat een licht groene kleur. Door toevoeging van andere middelen bij het smelten van. Confrontatiespiegels worden ook wel half-doorlatende spiegels genoemd. Aan de ene kant kan men door de spiegel heen kijken. Wij mochten onlangs weer een klant tevreden.


De spiegels zijn in de meest voorkomende. Leuk glazen jampotje met een verzilverde deksel bekroond door een een het bakje staat op een verzilverd schoteltje met een verzilverde lepel,. Oorbellen met edelsteen, glas en parels afgewerkt met mooie verzilverde of tinnen onderdelen. Door het gebruik van spiegels worden nieuwe dimensies gecreëer ruimtes vergroten en decoratieve mogelijkheden zijn uiteenlopend:. Het glas is voorzien van een.


Wij bieden u de mogelijkheid om uw bestelling van een verzilverde spiegel online af te rekenen door van de handige betaalmethode. De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Wellicht kunnen onderstaande advertenties je verder helpen.


Leuke suiker strooier, glas met verzilverde strooidop. Boven aan het glashalsje een kleine fleebite, echter met de zilveren strooier op het flesje totaal niet te zien. Om uw privacy te beschermen zijn.


Elegant verzilverd boterpotje met een glazen binnenbakje gemaakt in Italie, nieuw in een geschenkdoos. En ook lichter, want muurspiegels reflecteren het invallend daglicht terug de ruimte in.

GLASSOLUTIONS heeft verzilverd glas in het gamma dat als duurzame,. Schrijf je snel in op onze nieuwsbrief, zo ben je als eerste op de hoogte van alle nieuwe artikelen die we verkopen, nog voor iemand anders het weet! Alles voor een mooi gedekte tafel, losse serviesdelen van porselein, glas serviezen en bestekken en verzilverde tafeldecoratie, vazen en wijnkoelers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts