woensdag 6 maart 2019

Kinderbord met vakjes

Keuze uit alle meubelmerken online! Voor de laagste prijs op Beslist. Самая популярная социальная сеть Создайте профиль бесплатно!


Oogaa kinderbord met vakken van veilig en onbreekbaar siliconen zonder schadelijke stoffen. Kinderbord met vakken zonder schadelijke stoffen. Vrij van plastic en zonder weekmakers.

Gemaakt van plantaardig, biologisch afbreekbaar materiaal. Stel je eigen serviesje samen. Het is een leuk en vrolijk warmhoud bord met vakjes waardoor je verschillende voedingsmiddelen kunt scheiden, dit is handig.


Tof kinderbordje van Sebra. Door de vakjes in het bordje houd je het eten makkelijk gescheiden. En wanneer de kids het eten op hebben, krijgen ze stoere din. Bord met vakjes Als je kindje een kieskeurige eter is, komt het vakjes bord van Skip Hop zeker van pas.


Zeer leuk kinderbord met bugs bunny. Nieuwstaat binnenbord kan in de vaatwasser.

Het hoofdje is draaibaar doorsnede van het grote bord. Leuk roze Happy Dots vakjesbord van Done by Deer met vrolijke stippen. Op dit kinderbord met vakjes kun je het eten.


Fijn bordje waarmee je het eten gescheiden houdt door de vakjes in het bordje. Peuterborden - Peuterborden van Difrax, OXO Tot, Philips Avent en Toddler Copenhagen. Difrax peuterbordjes in de kleuren wit met blauw of roze. In het kleine rondje kun je de.


Dit mooie kinderbord met een schattig hertje als motief maakt de eettafel nog gezelliger. Rice melamine kinderbordje wolken met vakjes. Een maaltijd met kleine kinderen kan soms grote problemen opleveren. Wees de ellende voor een koop een leuk kinderbordje voor vele dagen eetplezier. Neutraal (38) Meisje (46) Jongen (42) Kleuren.


Een melamine kommetje met met op de rand groene boerderijdieren Buddy and Bear. Je ontwerpt jouw persoonlijke cadeautje(s) online in een paar eenvoudige stappen. Leuke kinderbordjes met allerlei maffe dieren op de bodem van het bord. Een heel mooi Yummy Contour kinderbordje met goud en roze van Done by Deer.


Jouw naam of tekst op een uniek kinderbordje gedrukt. Met de leukste opdrukken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts