donderdag 28 februari 2019

Kraan splitter vaatwasser

Kranen voor wateraanvoer in vele verschillende soorten en uitvoeringen zijn bij Praxis te vinden. Wasmachine kraan lekt, beluchter lekt,. Met een splitter kan je net als met een Y stuk twee. De vaatwasser en de wasmachine hebben als het goed is allebei een waterstop op de aansluiting met de kraan.


Ook nog even naar een prikkraan gekeken maar dat leek me niet zo een goede oplossing omdat je dan met de kraan door de.

Deze chromen wasmachinekraan is geschikt voor het aansluiten van een wasmachine of vaatwasmachine. De beluchter vermindert de druk op de slang bij het sluiten van de kraan waardoor de levensduur van de slang wordt verlengd. Heb ik zelf nog niet gezien.


Ik dacht eerst zal wel maar toen kwam BCC vandaag om de nieuwe vaatwasser aan te sluiten en die zei dat vaatwasser er te kort in zit. Dit wordt ook wel een Y splitter genoem. Hiermee kun je dus eenvoudig je wasmachine en vaatwasser op één en dezelfde kraan aansluiten.


De opdracht is het plaatsen van een splitter op de wasmachine kraan ,. Voor de vaatwasser zouden de water en afvoer-aansluitingen geïnstalleerd moeten worden.

Goedkope badkamer kraan kopen? Sanitair mengkranen nu met korting. Nu willen we hier graag ook een vaatwasser neerzetten. Is het mogelijk om de kraan en de afvoer van de wasmachine op een of andere manier te splitsen,.


Heb je een nieuwe wasmachine aangeschaft? En wil je deze aansluiten met de juiste tools? Dit kunststof Y-stuk is bedoeld om twee slangen aan een (wasmachine) kraan aan te sluiten.


Gedetailleerde omschrijving: We willen graag een splitter aansluiten op een kraan , zodat we de wasmachine en vaatwasser gelijktijdig aangesloten kunnen hebben ipv dat we het elke keer moeten omschakelen. Wat ik doe is de vaatwasser aanzetten. Voor een aanvoer zal er vast wel een splitter te vinden. Vervang je gewone wasmachinekraan door een kraan met ingebouwde beluchter of keerklep. Dit voorkomt dat er vuil water terugstroomt in het drinkwaternet.


Lees hier hoe je dat zelf kunt doen, of regel direct een loodgieter die je komt helpen wanneer het jou uitkomt. Info over splitter afvoer. Kan ik een vaatwasser en een. Wilt u uw vaatwasser laten aansluiten?


Als je twee machines wil aansluiten op een kraan dan heb je een splitter nodig.

Nedco lekbak voor wasmachine of vaatwasser ,. Op zoek naar aansluitmateriaal voor je vaat- of wasmachine? Hubo biedt een uitgebreid assortiment aan. Bekijk hier ons online aanbod.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts