dinsdag 29 januari 2019

Elektrische vliegendoder

Direct uit voorraad leverbaar! Alleen gerelateerde resultaten gevonden. Helaas hebben wij niets gevonden voor elektrische-vliegendoder -ecokill-inox Zoeksuggesties. Controleer de spelling van je.


Door het feit dat vliegen door de elektrische schok kunnen uit mekaar spatten zijn deze elektrische vliegendoders niet toegelaten in ruimtes waar voeding bereid of. Elektrische vliegenvallen, elektrische vliegenvangers, elektrische vliegendoders , insectenlampen en vliegenlampen.

Voortaan geen last meer van vliegende insecten in huis. Er doen heel wat fabeltjes de ronde over het bestrijden van vliegen met een elektrische vliegenlamp. Wat is waar en wat is onzin?


Vliegenvangers zijn een ware must wanneer je overlast van vliegen ondervindt. Meestal heb je overlast van vliegen in de zomermaanden. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een elektronische vliegenmepper waarmee u de muggen kunt elektrocuteren. Voor iedereen een voordeel.


Kerbl Elektrische Vliegendoder - Ecokill - 2xW. Deze Kerbl vliegendoder EcoKill is ideaal voor het lokken van vliegende insecten in een elektronisch geladen.

Kies de Luminos elektrische vliegenvanger die beantwoordt aan uw specifieke eisen. Alle modellen zijn uitgerust met één of meerdere kleefmechanismen. Elektronische vliegenvanger Tijdens het slapen last van muggen? Het is vervelend om constant s ’nachts wakker te worden van een vreselijke mug die langs je oren vliegt.


AirSain voor uw elektrische vliegenvanger! Diverse soorten elektrische vliegenvangers voor alle toepassingen. Het grootste aanbod aan elektrische vliegenvangers vind u bij Ongediertewinkel.


Met een elektrische vliegendoder bent u zo van uw probleem af! Doodt bij contact muggen, vliegen, wespen en alle andere vliegende insecten. Professionele elektrische vliegenvangers tegen stalvliegen in de veehouderij. De World Health Organization.


Een elektrische vliegenvanger (met afvoer naar buiten). Gebruik biociden en gewasbeschermingsmiddelen veilig. Lees voor gebruik eerst het etiket en de productinformatie. Weg met irritante insecten!


Met deze elektrische vliegenvanger heeft u snel vervelende insecten te pakken. Dood muggen en andere vervelende vliegende insecten met deze elektrische vliegenmepper van HG. Het 365nm uv licht trekt vervolgens muggen en andere vliegende insecten aan.


Insectenverdelgers en insectenlampen om ongedierte weg te jagen uit uw keuken!

Eenmaal in contact met het elektrische rooster wordt het insect geëlektrocuteerd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts