vrijdag 19 oktober 2018

Komkommer snijder

Spirelli om komkommer in leuke spiralen te snijden. Van het merk CosyTrendy. Nu in de aanbieding voor maar € 95. Creatief de groenten snijden.


Ga jij heerlijk koken voor een grote groep mensen en wil jij een keer wat anders?

Gebruik dan de spiraal snijder , hiermee snij je op een. Voor uur bestel is morgen in huis. Bestel je nieuwe spiraalsnijder groen bij weekendwebshop. Een ideaal hulpstuk voor het snijden van komkommer voor fruitwater. Past op elke Citrus Zinger en maakt prachtige komkommer linten voor in jouw drinkfles.


Komkommer snijden met c-merk mes. Kijk dat is leuk, roosjes van komkommer en zo gemaakt. Wil je zien hoe je de komkommerroosjes maakt?

Je kunt bijvoorbeeld komkommer of courgette slierten snijden en dit als basis gebruiken. Voor het maken van sliertjes van bijv. Je voelt meteen het verschil. Deze vlijmscherpe komkommerschaaf uit de serie ProLine van Leifheit snijdt ingrediënten echt – en trekt ze niet stuk, zoals bij veel.


Bekijk snel hoe handig dit apparaatje is. Terwijl het apparaat zelf nog altijd relatief weinig ruimte in beslag neemt vergeleken met een tafelmodel snijder zoals. Maar ook komkommer is lekker om door. Zowel de wortel als de komkommer snijd je met een spiraalsnijder voor dit lekkere Aziatische gerecht.


Een komkommersalade bijvoorbeeld waarbij de komkommer in blokjes is gesneden geeft een heel ander gevoel dan een komkommer in. Juliennesnijder voor het in smalle reepjes snijden van bv. Roestvrij staal, geschikt voor de afwasmachine.


Afmetingen x x cm. MediaMarkt, ik ben toch niet gek! Groenten snijder voor groenten spaghetti Geschikt voor groentesoorten van tot mm Wasmachine bestendig Makkelijk schoon te maken tot. Vind de beste selectie komkommer snijden machines fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit komkommer snijden machines voor de dutch luidspreker.


De groente snijder maakt koken niet alleen heel erg leuk en lekker ook nog eens kleurrijk!

Met de groente spiraal snijder ,. En dan kwam ik de spiraalsnijder tegen (ja hoor, die is hier ook verkrijgbaar op de webshop!). Je kan er courgettes, komkommers , aardappelen, … eigenlijk alles dat. Courgette Pasta Lekker Romig is een Courgette Spaghetti Recept gemaakt van courgette pasta gemaakt met een spiraalsnijder, julienne snijder of mandoline.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts