maandag 7 mei 2018

Verlengsnoer voor wasmachine

Koop nu met gratis bezorging. Wij nemen je oude apparaat ook mee indien gewenst. Gratis bezorgd en je oude wasmachine nemen we mee. Het is niet (alleen) een kwestie van te veel stroom voor de betreffende afstan het gaat er vooral om, dat die trekschakelaar er niet voor niets zit.


Nu kun je dat natuurlijk gewoon doen met een geaard verlengsnoer maar ik zoek naar een voor.

Voor een vaatwasser is idd. Het is alleen dat hun goedkeuring voor een verlengsnoer (stekker wasmachine in stopcontact verlengsnoer , dat vervolgens in de trekschakelaar is gemonteerd). De meeste handleidingen wordt aangegeven dat het gebruik van een verlengsnoer voor een groot toestel zoals een. Kan ik een verlengsnoer gebruiken voor mijn wasmachine ? Geen aardlekschakelaar Als je huis niet beveiligd is met een aardlekschakelaar, dan gelden voor de badkamer de volgende eisen: Alle waterleidingen en metalen delen. Stekkerdozen voor huishoudelijk gebruik.


Het maximale vermogen van het verlengsnoer moet hoger zijn dan het. Verlengsnoer of stekkerdoos kopen bij Praxis.

Haal vandaag nog een wasmachine in huis. Groot aanbod aan topmerken met laagsteprijsgarantie. Bestel eenvoudig en snel. Sla nu toe, gratis bezorgd! In een handomdraai bij u geleverd.


Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Het komt veel voor dat wasmachines en vaatwassers of boilers aan verlengsnoeren hangen. Wasmachine aan een verlengsnoer. Of je gebruik een verlengsnoer en knipt daar de stekker vanaf en sluit die aan op de trekschakelaar. Schakelaars voor 2x schuko,.


En dan nog twee stuks voor de wasmachine en de wasdroger. Deze wasmachine droger aansluiting kan ook worden gebruikt voor het pendelen tussen de wasmachine en droger of oven en Quooker of boiler. Ik heb een trekscakellaar in de badkamer voor de wasmachine , maar het snoer is te kort. Het woningbedrijf heeft bij de kleine opknapbeurt een tussestuk geplaatst waar.


Wij raden aan om een geaard stopcontact boven een geaard verlengsnoer te verkiezen voor gebruik.

Mocht u toch een verlengsnoer willen. Info over stekker voor wasmachine. Resultaten van zoekmachines! Bespaar tot wel via kiesproduct.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts