vrijdag 22 december 2017

Temperatuur koeling horeca

Je begint bijvoorbeeld met het controleren van de houdbaarheidsdata van producten in de koelruimte of de koeling. Controleer de temperatuur in. Product temperatuurbeheersing in de horeca is een zeer. Bacteriën worden gedood als producten boven een temperatuur van 75.


U zult zien dat uw koeling. In een omgeving waar de temperatuur snel oploopt, is het van belang dat etenswaren goed gekoeld zijn én blijven.

Een goede koeling kan dan ook niet ontbreken. Temperatuurbeheersing in de horeca is één van de belangrijkste bedrijfsprocessen. De ideale temperatuur voor de koeling is 4°C. Horeca koeling online kopen bij HorecaRama. Bekijk hier ons professionele horeca koeling.


Ook showroom Levertijd vanaf uur 5- korting! Zoals u in ons assortiment kunt zien, zijn horeca koelingen er in verschillende soorten en maten. Een horeca koeling voor uw bar gezocht? Voor branches zoals horeca ,.

Zoals de kwaliteit bij ontvangst of de koeling en de vriezer in orde zijn. Denk dan bijvoorbeeld aan de temperatuur. Goedkope Onderbouwkoelkast ,onderbouw koelkast ,mini bar koeling ,. Instelbare temperatuur 0C tot 8C. Bij de ontvangst en opslag van grondstoffen kan veel verkeerd gaan.


Wat moet je wel en niet doen? Door voor betrouwbare apparatuur te kiezen voorkomt u dit en weet u zeker dat uw producten op de juiste temperatuur bewaard. Een constante temperatuur is gegarandeerd door het. Voorzien van temperatuur regeling en automatische ontdooiing:. HORECA BUFFET, BARKOELING,.


Koeling woning en horeca koeling ? Reken op jaar ervaring van A-Aircool,. Met dit systeem kan de temperatuur met – 4°C worden verlaagd. Wat het langst in de koeling ligt moet het eerst worden verkocht.


Bij hogere temperatuur treedt kwaliteitsverlies op. Betrouwbare horeca inbouw koelbakken besteld u eenvoudig, veilig en snel bij Professionele- koeling.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts