vrijdag 15 september 2017

Wijnrek 6 flessen

Voor 23:besteld = Morgen in huis! Elke maand tot €1- korting! Bestel wijnrekken online. Alles voor de keuken bij woonwarenhuis OTTO! Grote collectie wijnrekken vind je hier!


Wijnrekken tegen de laagste prijzen.

Bespaar tot wel via kiesproduct. In het metalen wijnrek Pulse van Umbra kun je flessen kwijt. Je kunt in ook twee rekken op elkaar zetten hierdoor creëer je ruimte voor in totaal flessen.


Vind jij flessen genoeg of wil je er wel 30. Dit houten grenen wijnrek is geschikt voor maximaal flessen. Het wijnrek wordt geleverd met een wit. BORDEX wijnrek voor flessen.


Dit zelf te monteren prachtige wijnrek kenmerkt zich door kwaliteit en design. Dit wijnrek is geschikt voor wijn- en champagne flessen.

Zoekt u een wijnrek om flessen op te bergen? Bekijk de stijlvolle en praktische design wijnrekken van VintageView. BOXX wijnrekken kenmerken zich door hun design en kwaliteit.


De opslagcapaciteit van de wijnrekken is 1flessen per m waarbij ook. Dutchbone Tres Wandrek € 5-Op voorraad. Vandaag bestel maandag in huis Vergelijk 1. Dan bent u bij Cookinglife aan het juiste adres. Veilig Achteraf Betalen mogelijk. Het Kare Design Goguette wijnrek : een compact model dat voor sfeer en een speelse touch in je woonruimte.


Bordex wijnrekken kenmerken zich door hun design en kwaliteit. De Leukste Kookwinkel van de Benelux. Ook leuk om bijvoorbeeld kranten of tijdschriften in te doen. Tomado wijnrek - flessen.


Voor zowel de wijnliefhebber als de gelegenheidsdrinker biedt de Bijenkorf stijlvolle wijnrekken om je flessen wijn in ten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts