dinsdag 8 augustus 2017

Foto op tafelkleed

Tafelkleden van alle merken op beslist. Shop direct online op beslist. Alle merken voor de laagste prijs. Altijd de beste deal voor jou. OTTO: snelle levering bij u thuis!

Bespaar tot wel via kiesproduct. Op zoek naar tafeltextiel? Heb je bijvoorbeeld een foto van je kind voor een. En je wilt er iedere dag naar kijken? Dat kan met dit tafelkleed zeker!


Een tafelkleed bedrukken met jouw eigen foto collage? Kijk dan eens in bovenstaande rubriek!

Je kunt in principe alles op je ontwerp. Permanent bedrukt tafelkleed bedrukt met foto's en tekst van duurzame stof, klaar in 1-dagen. Ontwerp je eigen foto tafellaken in maten. Op deze pagina vindt u een fotogalerij met voorbeelden van de tafelkleden die u via JW Support kunt kopen of bestellen.


Wij maken voor de tafelkleden gebruik van hoogwaardig polyshine (een polyester variant op satijn) en leveren in elke gewenste maat. Als onze bedrukte tafelkleden worden voorzien van een keurige gratis zoom. U kunt de bedrukte tafelkleden keer op keer wassen zonder kleurverlies.


Bedrukte reclame voor uw groei met bedrukte tafelkleden , bedrukte tafelzeilen, bedrukte vloerbedekking, textieldoekframes die wel lang mee gaan voor een aangename prijs. Je hebt dan een blanco basis waarop je zo veel foto ’s op kunt plaatsen als je maar wilt,. Op maat geknipt en kreukvrije verzending (opgerold). Full color bedrukte tafelkleden ! Vanaf nu zijn alle tafels binnen je bedrijf, op de beursstand of thuis te personaliseren met jouw eigen ontwerp, foto of logo geprint. Linnen tafelkleden hebben een luxe uitstraling en zijn daar bij uitstek geschikt voor.


U kunt ze krijgen in verschillende maten en vaak ook op maat laten maken. Koop online bij TafelzeilOnline.

Houd bij het opmaken van het bestand voor jouw tafelkleed rekening met de volgende aanleverspecificaties. Klik op een instructie voor meer informatie. Al onze bedrukte tafelkleden ,. Mocht u liever een soort vinyl hebben.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts