maandag 20 maart 2017

Chinees fonduen

Heel erg leuk om te doen! Niet alleen is het hartstikke lekker, maar het is ook ontzettend gezellig en heel erg makkelijk. Blancheer voor de mini-loempia de groenten even in kokend water. Nestel je met je liefste vrienden rond een grote pan hete bouillon, schalen vol met.


Kijk hier voor een duidelijk en eenvoudig recept en lekkere variatietips en hapjes om hierbij te serveren.

De lekkerste recepten voor bouillonfondue op een rij. Probeer eens spannend Aziatisch met kokosmelk en citroengras. Breng liter water aan de kook met de kruidenbouillonblokjes.


Snijd intussen de groenten. U kunt het beste fonduen in een Mongoolse vuurpot. Dit is een koperen of aluminium pan met een schoorsteen in het midden die origineel gestookt.


In enkele stappen via Thuisbezorgd. Info over chinees fondue.

Een garantie voor succes! Chinees online bestellen. Resultaten van zoekmachines! Vele aanbiedingen bij bol. Gratis retourneren dagen.


Wat is er gezelliger om met goede vrienden om de kookpot te zitten en tijdens het fonduen. Het woord fondue komt uit Frankrijk en fonduen werd oorspronkelijk. En dan te bedenken dat er zelfs een chinese fondue variant is. RVS is namelijk erg geschikt voor hoge temperaturen.


De stukjes vlees, vis of groente garen in een sterke bouillon. Dag Allemaal, Ik had het laatst met een vriendin over chinees fonduen. Nou heb ik vandaag een chinese fonduepan bij de kringloopwinkel gekocht voor een klein bedrag. Maak zelf chinees fondue. Dit chinees fondue recept is klaar in min.


Roer een sausje van de pindakaas, de sojasaus, de sherry, het chilipoeder, de suiker en eetlepels heet water. Verdeel het sausje over vier kleine kommetjes. Deze elektrische fondueset heeft twee.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts