donderdag 16 februari 2017

Mepal just water

Vanaf euro gratis verzending! Zowel in de winkelstraat als online is Blokker úw huishoudwinkel. Bespaar tot wel via kiesproduct. Bekijk ons uitgebreide assortiment Mepal. Voor 23:bestel is morgen thuis!


Maak nu eenvoudig zelf een hippe en unieke waterfles.

Superleuk voor op het werk! Iedereen wil door de dag heen voldoende water drinken, maar lukt dat je ook? De fles is naast water ook geschikt voor koude dranken en is redelijk stevig en grotendeels doorzichtig. Hoogte: 2cmDiameter: cmMateriaal: hard plastic met.


Rosti Mepal waterflesDoorzichtige fles met witte dop en draagband. De drinkbeker heeft een inhoud van 3ml. Bij Mepal vind je de hoogste kwaliteit. Ideaal om mee te nemen naar je werk, school of de sportschool.


Welkom bij de Mepal ICT winkel.

Betaal nooit meer teveel. Ideaal voor op het werk, voor onderweg of tijdens het sporten. Mepal Just water wit direct online bestellen? Voor kraanwater - Geschikt voor ijsklontjes.


Vandaag bestel morgen in huis. Zoek je een originele lunchbox, schoolbeker of drinkfles? Online bij Albert Heijn al je boodschappen thuisbezorgd of ophalen. De nordic groene JustWater drinkfles van Mepal heeft een brede opening. Deze en andere drinkflessen zijn te koop bij De Wit Schijndel.


Handige drinkfles voor onderweg, op kantoor of tijdens het sporten. In deze blog een uitgebreide review over Rost Mepal. Een verfrissend vers watertje is dan altijd meer dan welkom!


Suitable for ice cubes and water recipes. JUST water bottle is plant-derived.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts