maandag 16 januari 2017

Tomado flessenrek

Handige flessenhouders voor achter de bar. Bekijk en bestel snel online! Op zoek naar Horeca wijnglazen? Kijk nu online en bestel direct. Diverse Barglazen voor uw Horeca.


Nu ook zaterdagbezorging mogelijk!

Vega Direct heeft een groot aanbod! Zowel in de winkelstraat als online is Blokker úw huishoudwinkel. Groot assortiment Flessenrekken. Gratis verzending vanaf €30! Met de handige wijn- en flessenrekken hoeft het bij eentje niet te blijven en kunt u veel inslaan voor andere gezellige momenten.


Metaltex flessenrek Rose -flessen. De afmetingen zijn 56x25x13. Dit rek is uitsluitend te gebruiken met een wandfixatie. Info over tomado flessenrek.

Resultaten van zoekmachines! Het flessenrek is gemaakt. Door een stevige bevestiging is dit rek stapelbaar zodat. Bespaar tot wel via kiesproduct. Betaal nooit meer teveel.


Achteraf betalen is mogelijk! Bestel flessenrekken online. Tomado flessenrek prijzen vergelijken. Nederlandse winkels overzichtelijk op een rij, waardoor u eenvoudig kunt vergelijken en de beste. Dit flessenrek of wijnrek is geschikt voor flessen.


IKEA - OMAR, Flessenrek , Eenvoudig te monteren - geen gereedschap nodig. Staat door de verstelbare poten ook stevig op een oneffen vloer. Vergelijk aanbiedingen en profiteer direct. Alles voor de keuken bij woonwarenhuis OTTO! Dit zeer solide flessenrek is geschikt voor in totaal flessen.


De flessen staan schuin naar boven gericht en steunen daarbij tegen de achterkant van het rek. Zit nog een label aan om het adres in te doen zodat de melkman wist van wie het melkflessenrekje was. Voor flessen, maar je kunt er natuurlijk allerlei andere dingen inzetten.


De kast, die stabiel en stevig is, heeft vijf planken met een capaciteit van wijnflessen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts