maandag 28 november 2016

Wesco grandy broodtrommel zwart

Van afvalemmer tot bewaarbakjes. Bekijk het volledige assortiment. Wesco grandy broodtrommel , zwart. Online te bestellen voor 69. Coolblue: alles voor een glimlach.

Houdt bijvoorbeeld broo beschuit of cake heerlijk vers. De Grandy is gemaakt van hoge kwaliteit. De Single Grandy is net een slag kleiner als de originele Grandy , de retro klassieker.


Dan is de wesco grandy zeker iets voor jou. Deze prachtige broodtrommel is ontworpen naar de originele jaren. Alle merken wesco broodtrommel. Bestel eenvoudig en snel op beslist.

Onmisbaar in de schooltas! Vandaag voor 22:bestel morgen gratis bezorgd. Gratis verzending Thuiswinkel Waarborg Winnaar ABN AMRO Webshop.


Klik en zie welke winkel de beste prijs voor broodtrommels aanbied. Ideaal voor het bewaren van broo gebak, taart of wat je maar wilt. Single Grandy is de kleinere versie van de populaire broodtrommel Grandy en is uitermate geschikt voor het vers houden van brood in single-huishoudens.


Kookartikelen op Choozen. Ruime Keuze aan Merken hier. Vind je favoriete items bij de Bijenkorf. De rechte lijnen en gebolde.


Deze broodtrommels zijn verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog (en meer). De bewaardoos is uitgevoerd in de kleur zwart. De trommel houdt uw broo koek en. Het product is succesvol aan uw winkelwagen toegevoegd Aantal.


Afvalemmer, Broodtrommel , Fluitketel, Klok of Weegschaal van Wesco.

Kore broodtrommel (l) Vanaf € 29. Speciale prijs € 3Normale prijs € 395.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts