dinsdag 9 augustus 2016

Opinel snoeimes

Bekijk het assortiment van Opinel en bestel online bij de Bijenkorf! Leverbaar uit eigen voorraad! Zowel in de winkelstraat als online is Blokker úw huishoudwinkel.


Op zoek naar een tuin of snoeimes ? Bestel snel en betaal veilig via je eigen bank.

Het snoeimes van Opinel is ideaal om tijdens uw hobby of werk bij u te hebben. Het gladde lemmet uit hoogwaardig roestvrij staal blijft zeer langs scherp. Gratis graveren met naam, datum of tekst.


Het meest gebruikte snoeimes van Opinel. Dankzij het haakvormige lemmet is het gemakkelijk om zaagresten van snoeiwonden te verwijderen. Dit snoeimes Opinel N°1 heeft een gebogen lemmet van hoogwaardig staal, geslepen aan twee zijden, op een ergonomisch beukenhouten handvat.


Het originele Opinel no zakmes. Met carbonstaal voor een nog langdurige scherpte.

Dit snoeimes , gebaseerd op Opinel N° is een mooie combinatie van een gebogen lemmet, geslepen aan twee zijden, op een ergonomisch gelakt beukenhouten handvat. Terug naar Zakmesspecialist. Snoeimes - entmes - OPINEL N°8.


In deze categorie vindt u al onze Opinel messen. We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord. Een Opinel mes heeft een zeer doeltreffend blokkeringsmechanisme zonder veer, een zogenaamde Virobloc vergrendeling.


Weide(klap)mes, met virobloc vergrendeling. Ook handig voor het oogsten van kruiden. Foedraal als accessoire leverbaar. Toevoegen aan Verlanglijst.


Wereldwijd vertrouwt men inmiddels al 1jaar op de combinatie van eenvoud en kwaliteit. Opinel 3-delige set tuingereedschap. Opinel zakmessen en keukenmessen zijn al jaren een begrip. De Opinel snoeizaag met een lemmet van 12cm is een ideale vouwzaag voor het zagen van bijvoorbeeld kleinere takken of planken. Het lemmet is gemaakt van het bekende.


De kleinzoon van Victor-Amédée, Joseph Opinel. Victorinox en Opinel We hebben de volgende messen in ons assortiment: Opinel.

Tuinmes Opinel sikkelmodel, cm. Tuinset van Opinel bestaand uit zaag, zakmes en snoeimes. Zijn uw bomen en struiken toe aan een snoeibeurt? Haxo is de specialist op het gebied van snoeigereedschap!


Omdat iedereen andere wensen heeft, hebben wij een breed.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts