woensdag 30 maart 2016

Sjabloon koffie

Bestel in de officiële illy shop. Geniet thuis als in de koffiebar. Sjabloon voor de professional. Versier uw cappuccino, koffie , caffè latte of latte macchiato door cacao op onze sjablonen en de geschuimde melk te strooien.


De set bevat sjablonen met elk een ander. Of ga voor een leuk kerstboom-patroon met kerst of kies voor een tijdloos patroon in de vorm van een kop koffie ,.

De Leukste Kookwinkel van de Benelux. Bij twijfel kunt u ook een sample bestellen. Jij kunt nu ook een echte Barista zijn met deze leu. Metalen koffie sjabloon bedrukt met uw logo vanaf € 89.


Met deze cappuccinosjablonen van Aerolatte gaat dat gemakkelijk en snel! In het geschenkblik zitten. Vind de beste selectie koffie sjablonen fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit koffie sjablonen voor de dutch luidspreker markt bij alibaba.


Groothandel coffee templates uit Goedkope coffee templates Loten, Koop van Betrouwbare coffee templates Groothandelaars. Koffie met de smaak van thuis.

Op zoek naar originele koffie geschenken? Geef dan metalen koffie sjablonen cadeau! Is het een top bedrijf, dan gebruiken ze deze sjablonen om een leuk.


Complete latte art set met RVS cacaostrooier, 16-delige koffiesjablonen set. V ersier uw cappuccino, caffè latte of latte macchiato door cacao op onze sjablonen en de geschuimde melk te strooien. Bedrijfsconcept met kopie ruimte. Bureau bureaublad met pen focus en analyse grafiek, computer, notitieboekje, kopje koffie op bureau.


Vintage toon Retro filter. Als u een sjabloon wilt maken, kunt u beginnen met een bestand dat u al hebt gemaakt, met een gedownload document of met een heel nieuw bestand. Kies uit duizenden gratis vectoren, clipartontwerpen, pictogrammen en illustraties gemaakt door artiesten over de hele wereld!


Leuke mokken, theezakjes schaaltjes of andere accessoires voor jouw kopje koffie of thee nodig? Bekijk ons ruime assortiment op Xenos. Zes leuke sjablonen in een doosje om uw cappuccino met een mooie cacaotekening te verfraaien.


In een mooi geschenkblik. Cacao sjabloon voor uw cappuccino, met uw logo, initialen of welke gewenste vorm dan ook.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts