woensdag 17 februari 2016

Famos dunschiller

Bespaar tot wel via kiesproduct. Serviesgoed voor de Laagste Prijs. Alle Topmerken op Choozen. De Leukste Kookwinkel van de Benelux. Met een mesje van roestvrij staal.

Super kwaliteits dunschiller uit Solingen. Zowel linkshandig als rechthandig te gebruiken. Bijna nergens meer te koop , maar wij hebben ze nog. Het vrij beweegbare mes maakt schillen. Top kwaliteit uit het Duitse Solingen.


De meest verkochte dunschiller ter wereld nu ook voor. Info over famos dunschiller. Resultaten van zoekmachines!

Voordelige dunschiller voor aardappelen en groenten? De dunschiller uit roestvrij staal met bewegend mesje. Een dunschiller in roestvrijstaal met een bewegend mesje om snel en dun de aardappels of andere groenten te schillen. Het heft is van verchroomd.


FAMOS was one of the first companies which was focused on developing, manufacturing and positioning of rotary heat sealing machines in the medical field. Wij verkopen bezems, vegers en handboenders zogenaamd borstelwerk. Het snijblad van de dunschiller is gemaakt van RVS en. Haal het maximale uit uw groente of fruit met deze hele fijne schil. Deze dunschiller heeft een vrij beweegbaar mes en is ideaal voor het schillen van lange groenten als komkommer,.


Kantelbaar schilmesje, met ontpitter. Productbeschrijving WESTMARK DUNSCHILLER ( famos ) voor het moeiteloos dun schillen van aardappels, appels wortels enz. Vind famos op Marktplaats.


Voor iedereen een voordeel. Klant recensies: Er zijn nog geen recensies geschreven voor dit product. Gelieve U aan te melden om een recensie te schrijven.


Bent u op zoek naar een nieuwe dunschiller ? Bij Cookinglife vindt u vast en zeker een geschikte fijnschiller voor het schillen van aardappels, groenten of fruit.

Uitgebreid assortiment Thuis bezorgd in Nederland en België. Veilig betalen via iDeal, PayPal, Bancontact of KBC. Famos dunschiller bestellen? Prijsinformatie is alleen zichtbaar als u bent ingelogd.


Inloggen Aanmelden als klant Productinformatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts