maandag 17 augustus 2015

Bodum pavina 35cl

CookCo voor iedereen die van koken, lekker eten en gezellig tafelen houdt! De laatste Bodum stukken. Ruim assortiment online bestellen! Bodum Pavina Glaswerk = Gegarandeerd A-Kwaliteit.


Bekijk Direct Ons Aanbod!

Gemaakt van hittebestendig glas. Houdt drankjes langer op temperatuur. Met deze dubbelwandige bodum pavina glazen houdt u uw warme drankje langer warm en uw koude drankje langer koud dan in een gewoon glas. De buitenkant wordt niet te.


Olympia longdrink glazen 35cl (box 48). Gratis verzending Thuiswinkel Waarborg. De set van glazen van Bodum is ideaal voor warme én koude dranken.

Ze zijn dubbelwandig en daardoor. Shop direct bodum barbecues online. Beslist de laagste prijzen. Betaal nooit meer teveel! Haal vandaag nog die bodum barbecues in huis.


Het voordeel van deze dubbelwandige. Prijsinformatie van de shop. Productomschrijving Bodum Dubbelwandige Glazen Pavina cl - Stuks. Zowel in de winkelstraat als online is Blokker úw huishoudwinkel. De PAVINA Dubbelwandige Glazen houden warme dranken warm zonder je vingers te verbranden en koude dranken koud zonder vervelende condensatie op het glas.


Door de siliconen ring ligt het glas lekker in de hand en heeft u geen last van warme of koude. Volgens de site van bodum zijn de afmetingen voor het 25cl glas x x en deze van het 35cl glas. Vind bodum pavina op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.


Pavina glassene fra BODUM er flotte og enkle glas, der holder varme drikke varmt i længere tid.

Det samme gælder også for kolde drikkevarer. BODUM PAVINA Double Walled Thermo Glasses 0.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts