donderdag 4 juni 2015

Plastic tentharingen

Bestel nu voordelig online bij De Wit! Op zoek naar de ideale Tunneltent? Bekijk de ruime keus bij De Wit. Grootste collectie tenten online.


Als u gaat kamperen heeft u afhankelijk van de ondergrond de juiste haringen nodig.

Wij hebben in onze winkel een groot assortiment tentharingen. Niet meer struikelen over een tentharing . Geen kapotte voeten meer. Wij willen hier een beschrijving geven, maar de site die u nu bekijkt staat dit niet toe. TENTHARING HOUT UK Voor de natuurbewuste kampeerder die veel in het bos vertoe’.


Haringen zijn er in vele verschillende soorten en maten. Bij De Wit heeft u een zeer ruime keuze. Kom naar Schijndel of bestel in onze webshop.

Kijk eenvoudig welke haring je nodig hebt via de handige haringwijzer! Piketten en tentharingen kopen op campz. Wanneer je net aangekomen bent op je nieuwe overnachtingsplek, is het tijd om je tent goed en stevig op te zetten.


Vele aanbiedingen bij bol. Gratis retourneren dagen bedenktijd. Te koop 1plastic tentharingen van cm. Tentharingen koop je eenvoudig online bij bol. Heavy Duty tentharingen.


Kunststof tentharing van centimeter. U bestelt hem eenvoudig online bij dé specialist in kampeerspullen en caravan accessoires. De gewone kunststof haring is gemaakt van hard- of lagedruk. Deze tentharing is gemaakt voor een gras bodem. Doordat de haring is gemaakt van Nylon is deze sterker dan de plastic varianten.


Zwerfkei heeft een ruime collectie tentharingen in het assortiment. Van klassieke stalen rotspennen en kunststof sneeuwharingen tot de allerlichtste titanium haringen. Steeds vaker zie je dat er ook kunststof haringen gebruikt worden.

Zeker wanneer je naar de nylon variant kijkt dan zijn deze sterk en extreem. Het plastic kun je rondom vastzetten met dunne tentharingen of spijkers met daaraan een touwtje zodat je ze gemakkelijk uit kunt trekken. Verkrijgbaar bij Tak Caravans en Recreatie.


Kamperen is mogelijk nabij de zaal. Gezien de ligging van het kampeerterrein is het gebruik van houten-en of plastic tentharingen noodzakelijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts