maandag 29 september 2014

Kleur je eigen schort

Bekijk het volledige assortiment. Alles om smakelijk te tafelen. Bestel nu voordelig online! Lees de specials in ons magazine.


Ontwerp je schort online met je eigen design, foto of tekst tegen een topprijs!

Op zoek naar baby en peuter speelgoed? Koop nu veilig baby- en peuterspeelgoe geschikt vanaf maanden, mits anders vermeld. Het speelgoed is uitvoerig getest en. Kleur je eigen Trolls-tas in!


Deze supermooie tas wordt geleverd met vier verschillende stiften, glitters en een holografische spiegel. Een mooi wit katoenen kookschort om zelf te versieren op je kinderfeestje. Nu te koop bij Drogisterij.

Koken in stijl met dit roze schort van KOOK. Leuk fris kookschort dat er voor zorgt dat je kleding tijdens het koken schoon blijft. Laat de kinderen zelf iets leuks tekenen en kleuren op de schorten met textielkrijtjes of stiften zodat ze hun.


Of je kunt natuurlijk een eigen invulling geven aan. Dit schort heeft aan de voorzijde een handige zak. Door de verstelbare banden past het schort altijd. Je kunt kiezen uit drie kleuren. Amsterdam Textiel Startset.


Customizable: kies je eigen kleur en stijlelementen-Keus uit vier maten-Verdiept. Welke kleur je ook uitzoekt: elk schort heeft een eigen , uniek karakter. Keukenspeelset met Schort.


Dit praktische halterschort heeft een verstelbare gesp in dezelfde kleur als het Basic schort zelf. Het originele Jamie Oliver schort bedruk je nu met je eigen logo. Het bestellen gaat als volgt.


Je kiest de kleur van het schort dat je wilt.

Voor de schorten met eigen naam of tekst hebben we een levertijd van werkdagen. Kies voor je bedrukte schorten uit liefst soorten en een groot aantal verschillende kleuren. Leuk creatief feestje voor de kleinste!


Met voorbeelden: rugzak kleuren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts