dinsdag 5 november 2019

Gebruikte koelinstallaties

Verhuur van koel- vriescel, shockvriezer, verwarmcel en tempereercel. Comron International is marktleider in Europa op het gebied van gebruikte koeling en is actief op het gebied van inkoop en verkoop van industriële koelinstallaties. Wij beschikken over een grote voorraad gebruikte koelcellen,koelcelpanelen,koelceldeuren en koelinstallaties.


Te koop een gebruikte koelinstallatie voor een cel van 120mgeheel compleet heb div installaties staan eventueel met montage laat. Onze gebruikte koelcellen. Smeva Refresh is een aparte divisie binnen het Smeva concern en richt zich specifiek op de revisie van reeds gebruikte koelinstallaties.

Hans van der Meijs BV levert nieuwe en gebruikte koelcellen,vriescellen, koelinstallaties ,koelcelpanelen,koelceldeuren. Ook voor knikdaken bent U bij ons op het juiste. Verschuure Koudetechniek biedt regelmatig gebruikte koelinstallaties , die door inruil of vervanging zijn verkregen, te koop aan. Op deze manier wordt de koelinstallatie beschermd tegen aanslag of verstopping en beschadiging van onderdelen.


Tip 5: voer gebruikte koelvloeistof af. In- en verkoop van nieuwe en gebruikte koelinstallaties en losse componenten. Te koop aangeboden: 2e hands koelcellen,koelcelpanelen,koelceldeuren. Info over gebruikte koelcellen.


Resultaten van zoekmachines!

Op zoek naar gebruikte zuivelmachines? Bij UsedDairyEquipment hebben we altijd een groot assortiment gebruikte zuivelmachines! Bekijk snel onze website en vraag. Wij stellen koelcellen samen op maat naar wens van. Omdat de handel in gebruikte airco’s en koelinstallaties aan strenge milieurestricties is gebonden, kopen we afgeschreven koelinstallaties niet aan.


Twee verordeningen bevatten wijzigingen in de wetgeving m. HomeVoorraadlijsten: Over Rosreco: Wist u dat. Rosreco Nederland BV GEBRUIKTE KOEL-OPLOSSINGEN. Inkoop en verkoop van gebruikte en nieuwe winkelkoelingen en supermarktkoelingen zoals koelinstallatie , koelkast, vitrinekoelkast, koelcel, koelbuffet, koeleiland. Vervatkoeltechniek staat gerangschikt op 303. Regelgeving rond lekdichtheidsvereisten voor koelinstallaties.


Bent u met uw koelinstallaties en airco’s in regel? R2 HFK en het meest gebruikte natuurlijke koudemiddel ammoniak. Koelinstallaties vinden ook hun toepassing in de dienstensector en overheid. Cel kan geleverd worden eventueel met een gebruikte of nieuwe koelinstallatie.


Vraag vrijblijvend naar de zeer scherpe prijs! U kunt bij ons terecht voor: - Aanschaf A-merken koelinstallaties , aircoditioning - Reparaties, montage, verplaatsen, en afvoeren van koelinstallaties en. De gebruikte koelinstallaties zijn onderling verschillend.

Er is geen standaard koelsysteem. De keuze van het koelsysteem hangt af te bewaren aardappel,.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts