maandag 28 december 2015

Ijssalon loosduinen

Momenterl ollini aan de Loosduinse Hoofdstraat in Loosduinen. Vroeger ijssalon op de Beeklaan (later omgeving Fahrenheitstraat) van de Italiaanse broers en hun. Lieve mensen, Vandaag opent Ollini weer het ijsseizoen op Loosduinen.


Wij hebben er weer zin in, Hou voor actuele openingstijden onze FB pagina in de gaten. Overige contactgegevens van Florencia op onze CONTACTPAGINA. U kunt bij ons NIET pinnen.


IJssalon Martino uit Rhenen (Utrecht). Al jaar wordt er bij MartinoIJs met veel liefde en passie en de beste natuurlijke ingredienten dagelijks vers ijs geproduceerd. Het gehele jaar kunt u bij ons terecht voor ambachtelijk bereid banket. Dagelijks vers ijs van natuurlijke ingrediënten.


Kom genieten op ons gezellige terras. Wij schenken ook Italiaanse koffie! Met spoe zijn wij op zoek naar een leuke enthousiaste medewerker voor ons ijssalon ! Locatie Monster of evt Loosduinen. Ontdek de beste Loosduinen restaurants op IENS, van eetcafé tot sterrenzaak.


Lees recensies en reserveer direct! Winkelcentrum Loosduinen in een winkelcentrum waar het altijd goed winkelen is. In ons winkelcentrum vindt u kwaliteit en gezelligheid in een ongedwongen sfeer. Juwelier van der Marel, Loosduinen , Netherlands. Kinderdagverblijf Ziezo ligt heel landelijk aan De Molenbrink in stadsdeel Loosduinen , vlakbij de wijken Kraaijenstein en Houtwijk.


Uw kind kan heerlijk spelen op. Markt Loosduinse Hoofdplein. Een erg leuk, knus en gezellig marktje zult u vinden op de woensdag in het zo mooie en oude stadsdeel Loosduinen tussen het prachtige. Deze week nemen wij een kijkje in het voormalige tuindersdorp Loosduinen. Handbereid ijs, gebak en desserts voor de horeca.


Diepgevroren geleverd tot in uw keuken. Trefpunt Loosduinen Cafetaria. Het alle ergste vond ik dat het personeel van de winkel niks hebben gezeg hij kon bij de ijssalon buiten e. Emmastraat in Loosduinen met rechts hotel De Roskam op de hoek van de Willem III.


Den Haag, Scheveningen en Loosduinen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts